Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitgeputte Beyoncé zegt concert België af

Beyoncé heeft het concert dat ze dinsdag zou geven in België afgezegd. De 31-jarige zangeres is uitgeput en uitgedroogd. Ze moet van artsen uitrusten.

(Novum/AP) – Beyoncé heeft het concert dat ze dinsdag zou geven in België afgezegd. De 31-jarige zangeres is uitgeput en uitgedroogd. Haar woordvoerder laat weten dat ze van artsen het advies heeft gekregen om uit te rusten. Er gaan sinds enkele dagen geruchten dat Beyoncé voor de tweede keer in verwachting is.

De zangeres zou dinsdag een optreden geven in het Sportpaleis in Antwerpen maar dit concert wordt uitgesteld. Beyoncé geeft woensdag ook een concert in het Sportpaleis. Ze wacht het advies van artsen af voor ze een beslissing neemt over dit optreden.

Beyoncé toert momenteel met haar Mrs. Carter World Tour de wereld rond. Ze stond een maand geleden twee keer in de Amsterdamse Ziggo Dome.

[NOVUM]