Search
Close this search box.

Actrice Shannon Richardson opgepakt om gifbrieven

Shannon Richardson is gearresteerd in verband met verstuurde gifbrieven. De actrice had de politie verteld dat haar man brieven met ricine heeft gestuurd.

(Novum/AP) – Shannon Richardson is gearresteerd in verband met verstuurde gifbrieven. Dat hebben de Amerikaanse autoriteiten vrijdag bekendgemaakt. De 36-jarige actrice had eerder de politie verteld dat haar man brieven met de giftige stof ricine heeft gestuurd naar president Barack Obama en burgemeester van New York Michael Bloomberg.

Richardson is aangehouden, omdat ze zelf de brieven zou hebben verstuurd. Het is nog niet duidelijk wat precies de aanklachten zijn die tegen haar zijn ingediend.

Het huis van Richardson in New Boston is woensdag door FBI-agenten doorzocht. De autoriteiten laten weten dat het onderzoek plaatsvond naar aanleiding van de beschuldiging van Shannon aan het adres van haar man Nathaniel Richardson. Een woordvoerder van Nathaniel zei dat hij eerder een scheiding heeft aangevraagd en dat zijn vrouw mogelijk daarom probeerde hem erin te luizen.

Richardson had kleine rollen in onder meer de series The Vampire Diaries en The Walking Dead. Ook was ze te zien in de film The Blind Side. Shannon is momenteel zwanger een heeft vijf kinderen uit eerdere relaties.

[NOVUM]