Search
Close this search box.

Baby Kim Kardashian nog naamloos

Kim Kardashian weet bijna hoe ze haar dochter gaat noemen. De 32-jarige realityster beviel zaterdag, vijf weken te vroeg, van haar eerste kind.

Kim Kardashian weet nog niet hoe ze haar dochter gaat noemen. De 32-jarige realityster, die zaterdag beviel van haar eerste spruit, en haar vriend Kanye West zijn er volgens ingewijden wel bijna uit.

“Kim is erg beschermend als het over de baby gaat”, vertelt een bekende van het stel aan het Amerikaanse blad People. “Ze heeft gezegd dat er nog geen officiële naam is.”

Kardashian beviel vijf weken te vroeg. “Ze werd in het ziekenhuis opgenomen met complicaties en haar arts besloot dat het kind moest komen. Kim is via de natuurlijke weg bevallen”, weet de ingewijde. “Als Kim ernstige complicaties had gehad, had haar arts gekozen voor een keizersnede.”

Kim en Kanye worden nog steeds overspoeld met felicitaties. Beyoncé, die vorig jaar beviel van haar eerste kind, plaatste een foto van het stel op haar website. “Gefeliciteerd Kim en Kanye, geniet samen van dit mooie moment”, schreef de zangeres, die is getrouwd met Jay-Z, met wie Kanye West geregeld samenwerkt.

[NOVUM]