Search
Close this search box.

Buurman naar politie om haatbrief Bobbi Kristina

Een buurman van Bobbi Kristina is naar de politie gestapt nadat hij een haatbrief van haar had gekregen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Een buurman van Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston, is naar de politie gestapt nadat hij een haatbrief van haar had gekregen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Josh Morse kreeg dinsdag een brief waarin de Bobbi hem en zijn vrouw onder meer uitmaakt voor ‘poep onder mijn schoen’.

Ook maakt Bobbi haar buren uit voor een ’triest stel’ dat jaloers is op haar succes. Morse wilde het voorval aangeven bij de politie omdat er al langer problemen zijn tussen beide partijen, blijkt uit het politierapport. Houstons dochter zou niet worden vervolgd omdat ze de wet niet heeft overtreden.

Morse en zijn vrouw hebben meer dan tien keer bij de politie geklaagd over geluidsoverlast van Bobbi en haar vriend Nick Gordon. Inmiddels zou Bobbi uit het appartement zijn gezet.

[NOVUM]