Zoek
Sluit dit zoekvak.

Derksen niet bezig met ophef over Johnny-opmerking

Johan Derksen maakt zich niet druk over de opmerking die hij maakte over Johnny de Mol. Die zou hebben bijgedragen aan de breuk tussen Johnny en zijn ex Josje.

Johan Derksen maakt zich niet druk over de opmerking die hij maakte over Johnny de Mol. De voetbaldeskundige nam enige tijd geleden deel aan Johnny’s programma Waar is de Mol? en vertelde achteraf dat de presentator tegen hem had gezegd dat het de eerste keer was dat hij niet in bed was beland met de gast.

Albert Verlinde zei dinsdagavond in RTL Boulevard dat Derksens anekdote de druppel was voor Josje, die al haar twijfels had over Johnny’s trouw. “Daar zal hij zich vast niet druk om maken”, reageert een woordvoerder van Derksen woensdag nuchter. De voetbaldeskundige geniet zelf momenteel van een vakantie in de Verenigde Staten.

Vorige week werd bekend dat de 27-jarige Josje Huisman en de 34-jarige Johnny uit elkaar zijn. Volgens de K3-zangeres, die sinds vorig jaar zomer ging met de presentator, zijn de twee erachter gekomen dat ze ‘misschien toch niet zo goed bij elkaar pasten’.

[NOVUM]