Zoek
Sluit dit zoekvak.

Filmvakblad tipt Nederlandse Michiel ten Horn

Het Amerikaanse filmvakblad Variety noemt de Nederlandse Michiel ten Horn als regisseur om in de gaten te houden. Het vakblad roemt zijn speelfilmdebuut,

Het Amerikaanse filmvakblad Variety noemt de Nederlandse Michiel ten Horn als regisseur om in de gaten te houden. De Limburger is gekozen tot een van de tien ‘directors to watch’. Het vakblad roemt zijn speelfilmdebuut, de tragikomedie De Ontmaagding van Eva van End. Naast de 29-jarige Ten Horn wordt ook de Vlaamse regisseur Felix Van Groeningen genoemd, die vorig jaar scoorde met het drama The Broken Circle Breakdown. De tien regisseurs zijn ook opgenomen in een apart programma van het filmfestival van Karlovy Vary.

Het Tsjechische festival wordt 28 juni geopend met het L’Écume des Jours van de Franse filmmaker Michel Gondry. De film De Ontmaagding van Eva van End zal daar ook draaien.

[NOVUM]