Search
Close this search box.

Gordon Ramsay aangeklaagd door werknemers

Gordon Ramsay wordt voor de rechter gesleept door zijn eigen werknemers. De tv-kok betaalt niet alle gewerkte uren uit en geeft geen compensatie voor overuren.

Gordon Ramsay wordt voor de rechter gesleept door zijn eigen werknemers. De tv-kok betaalt niet alle gewerkte uren uit en geeft geen compensatie voor overuren, stellen mensen die bij The Fat Cow werken of hebben gewerkt in een aanklacht.

De meeste klagers werkten in de bediening of als barista in de eetgelegenheid in Los Angeles tussen 2012 en maart van dit jaar. “We weten dat er een probleem was met het management en daar hebben we wat aan gedaan”, zegt een woordvoerder van Ramsay tegen entertainmentsite Radar Online. “Maar als dit waar blijkt te zijn, is het volstrekt onaanvaardbaar.”

Eerder kreeg Ramsay het al aan de stok met zijn accountants, die in een aanklacht zeiden nog 75 duizend dollar te goed te hebben van de kok. Een bedrijf dat een renovatie uitvoerde in The Fat Cow wil nog zo’n 45 duizend dollar zien van de 46-jarige Brit.

[NOVUM]