Zoek
Sluit dit zoekvak.

John Legend werkt aan komedie over muziekwereld

John Legend gaat zich op de televisiewereld richten. De r&b-zanger werkt met de producent van Gossip Girl aan een komedieserie over managers in de muziekwereld.

John Legend gaat zich op de televisiewereld richten. De r&b-zanger werkt met de producent van Gossip Girl aan een komedieserie over managers in de muziekwereld, schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

Legend is als uitvoerend producent betrokken bij het televisieproject. Samen met zijn manager, die ook sterren als Lady Gaga bijstaat, moet hij vanuit de muziekindustrie input leveren voor de nog titelloze serie. Legends manager Troy Carter is eveneens als producent betrokken bij de show.

Het script wordt verzorgd door Austin Winsberg, een van de producenten van de serie Gossip Girl. Legends serie wordt gemaakt voor de Amerikaanse zender Showtime. Wanneer de eerste aflevering te zien is, is niet bekend.

Legend, die hits als Ordindary People en Save Room scoorde, is bezig met meerdere televisieprojecten. Zo werkt hij voor de zender USA Network aan een dramaserie rondom de FBI, is hij voor betaalzender HBO bezig met een serie die zich afspeelt in South Beach en wil de zender Fox een semiautobiografische komedie over de zanger.

[NOVUM]