Zoek
Sluit dit zoekvak.

Justin Bieber ruilt bodyguards in

Justin Bieber heeft sinds ongeveer anderhalve week een nieuw team van beveiligers. “Ik weet dat sommigen het gevoel hadden dat ze aan het babysitten waren.”

Justin Bieber heeft sinds ongeveer anderhalve week een nieuw team van beveiligers. “Ik weet niet precies waarom, maar ik weet wel dat sommigen het gevoel hadden dat ze aan het babysitten waren”, zegt een ingewijde.

“Ze werken 24 uur per dag”, beweert de bron tegenover entertainmentzender E! over de nieuwe spierbundels. “Ze hebben nog nooit zo hard moeten werken.”

Ondertussen wordt Bieber mogelijk aangeklaagd door een paparazzo. De tiener zou begin deze een camera hebben gestolen. Hij gaf die uiteindelijk terug, maar hield een geheugenkaartje achter. De advocaat van de man in kwestie, Gustavo Garces, eist volgens TMZ aan Justins management het kaartje terug omdat het als bewijsmateriaal moet dienen in de zaak die hij wil aanspannen.

Deze week werd bekend dat de 19-jarige zanger zich in ieder geval geen zorgen hoeft te maken om het aanrijden van een paparazzo. De politie concludeerde dat de fotograaf fout zat.

[NOVUM]