Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul de Leeuw wil in België blijven werken

Paul de Leeuw wil actief blijven in België. “We hebben nu wel een idee om met de band de theaters in te gaan in België. Een soort toertje doen.”

Paul de Leeuw wil actief blijven in België. Deze week werd bekend dat de presentator en de Vlaamse tv-zender VTM hun samenwerking, die resulteerde in de show Manneke Paul, hebben beëindigd. Hij denkt nu aan een theatertournee met de orkestleider van het programma, Miguel Wiels.

“We hebben nu wel een idee om met de band de theaters in te gaan in België. Een soort toertje doen en dan kijken of we dat misschien kunnen regisseren op dvd, want het is veel te leuk om in België te blijven werken”, vertelde de 51-jarige De Leeuw vrijdagochtend in de radioshow van Edwin Evers.

De VTM had in de programmering voor het najaar geen ruimte meer voor Manneke Paul, dat in Vlaanderen onlangs nog werd verkozen tot beste entertainmentprogramma. De Leeuw ‘weet nog steeds niet de ware reden’, maar benadrukt dat het beëindigen van de samenwerking ‘in heel goed overleg’ is gegaan.

[NOVUM]