Search
Close this search box.

Tim Akkerman met gemengd gevoel naar laatste show

Tim Akkerman kruipt zaterdag voor het laatst in de huid van Buddy Holly voor de musical over de rock-‘n-rollzanger. “Raar gevoel van binnen”, twitterde Tim.

Tim Akkerman kruipt zaterdagavond voor het laatst in de huid van Buddy Holly voor de musical over de rock-‘n-rollzanger. De zanger, die in The Buddy Holly Story zijn musicaldebuut maakte, kijkt met gemengde gevoelens naar het laatste optreden.

“Raar gevoel van binnen”, twitterde Akkerman zaterdagmiddag. “Enerzijds blij om weer wat vaker thuis te zijn en minder die ‘man die het vlees snijdt op zondag’ te zijn. Anderzijds jammer om de cast, crew en band vanavond voor het laatst te zien. Was een intensieve, maar geweldige tijd!”

The Buddy Holly Story beleefde zijn première op 3 februari, op de sterfdag van de rock-‘n-rollzanger. Holly kwam in 1959 om bij een vliegtuigongeluk. Hoewel Akkerman zijn tijd bij de musical geweldig noemt, is hij van plan zich weer op zijn muziekcarrière te storten. “Ik wil graag een tweede album opnemen”, zei de zanger begin dit jaar tegen Novum Nieuws. “Nu vergt Buddy Holly te veel energie.”

[NOVUM]