Search
Close this search box.

‘Mel Gibson toch in The Expendables 3’

Het lijkt erop dat Mel Gibson dan toch echt als schurk in The Expendables 3 te zien zal zijn. “Mad Max vs Barney Ross…”, twitterde Sylvester Stallone dinsdag.

Het lijkt erop dat Mel Gibson dan toch echt in The Expendables 3 te zien zal zijn. Sylvester Stallone wakkerde dinsdag de geruchten over Gibson in de schurkenrol nog eens aan. “Mad Max vs Barney Ross…”, twitterde hij, doelend op Gibsons rol in de Mad Max-films en zijn eigen rol van Ross, de aanvoerder van huurlingenteam The Expendables.

Gibson is niet de enige wiens naam de ronde doet voor de sterrencast van The Expendables 3. Ook Steven Seagal en Wesley Snipes worden al langere tijd genoemd. Jackie Chan zou ook voor het eerst meedoen aan een Expendables-film.

Stallone is nog volop in onderhandeling. In mei twitterde de 67-jarige acteur en regisseur dat Seagal dolgraag wil meewerken ‘mits de rol past’ en dat Snipes zich na zijn gevangenisstraf wegens belastingontduiking dolgraag terug wil knokken in Hollywood. Rondom Chan is het al tijden rustig.

Naast Stallone zijn ook Jason Statham, Mickey Rourke, Doph Lundgren en Jet Li weer van de partij in de film. De deelname van Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis is nog onzeker. Over de plot van The Expendables 3 is nog niets bekend. De film verschijnt volgend jaar augustus in de bioscoop.

[NOVUM]