Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ryan Reynolds droomt van dochters

Ryan Reynolds hoopt dat zijn vrouw Blake Lively enkele dochters op de wereld zet. “Ik ben doodsbang dat in mijn genen vastligt dat ik alleen zonen kan krijgen.”

Ryan Reynolds hoopt dat zijn vrouw Blake Lively enkele dochters op de wereld zet. “Ik ben doodsbang dat in mijn genen vastligt dat ik alleen zonen kan krijgen”, zegt de acteur in mannenblad Details. Reynolds groeide zelf op met drie oudere broers.

“Toen ik 10 was, wist ik al hoe ik gaten in de muur moest dichten”, aldus de 36-jarige Reynolds. “Ik en mijn broer maakten overal gaten in. Dat is niet iets waar ik naar uitkijk.” De acteur, die eerder getrouwd was met Scarlett Johansson, hoopt met Blake Lively een groot gezin te krijgen. “We komen allebei uit grote gezinnen. Mijn ouders kregen vier kinderen en die van haar vijf.”

Reynolds, die later dit jaar te zien is in de film R.I.P.D., heeft lak aan mensen die zeggen dat het geen goed idee is om veel kinderen te krijgen. “Dat weten we pas als het zover is. Ik denk dat het allemaal wel goedkomt.”

[NOVUM]