Search
Close this search box.

Drake tast in het duister over obsessie Bynes

Drake heeft geen idee hoe het komt dat Amanda Bynes zo door hem geobsedeerd lijkt. De ontspoorde actrice zei op Twitter regelmatig dat ze Drake lelijk vindt.

Drake heeft geen idee hoe het komt dat Amanda Bynes zo door hem geobsedeerd lijkt. De ontspoorde actrice, die tweeënhalve week geleden werd opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, stuurt regelmatig tweets over Drake de wereld in.

“Ik weet niet eens wie dit doet of waar het over gaat”, reageert Drake in hiphopblad XXL op Amanda. Het is voor het eerst dat de rapper ingaat op de teksten die Bynes de wereld in stuurt. “Als zij die dingen zelf schrijft, vind ik het wel raar en verontrustend”, aldus Drake. “Maar het gaat hier duidelijk niet alleen om mij. Wie hier ook achter zit, diegene heeft in de gaten dat mensen er aandacht aan besteden en gaat dus door met zijn gedrag.”

De actrice lijkt een haat-liefdeobsessie te hebben met Drake. Voor haar opname twitterde ze de ene keer dat de rapper lelijk is, om hem een andere keer weer als ‘hot’ te omschrijven. Ook plaatste ze regelmatig foto’s van Drake op Twitter.

[NOVUM]