Zoek
Sluit dit zoekvak.

Elle MacPherson vorige maand getrouwd

Model Elle MacPherson heeft vorige maand op Fiji eeuwige trouw beloofd aan miljardair Jeffrey Soffer. Dat heeft een bron bevestigd aan People.

Model Elle MacPherson heeft vorige maand op Fiji eeuwige trouw beloofd aan miljardair Jeffrey Soffer. Dat heeft een bron bevestigd aan het Amerikaanse blad People. Eerder gingen geruchten dat de Australische MacPherson afgelopen weekeinde was getrouwd.

“Jeff en Elle zijn er een maand geleden vandoor gegaan”, aldus de ingewijde, die eraan toevoegt dat Soffer zijn privéleven graag buiten de publiciteit houdt. “Ze wilden hun huwelijk geheimhouden.”

De ceremonie vond ergens halverwege juli plaats met zo’n vijftien genodigden. Onder de gasten waren de twee zoons van MacPherson, de 15-jarige Flynn en 10-jarige Cy, en de vader van Soffer. De 49-jarige MacPherson was eerder getrouwd met fotograaf Gilles Bensimon, maar dat huwelijk liep eind jaren tachtig stuk. Haar zoons werden geboren uit MacPhersons relatie met Arpad Busson, die inmiddels een relatie en een kind heeft met Uma Thurman.

[NOVUM]