Search
Close this search box.

FOX Voetbal start met 56 duizend kijkers

De eerste aflevering van FOX Voetbal heeft 56 duizend kijkers getrokken. Het programma stond tegenover Voetbal International dat 835 duizend mensen trok.

De eerste aflevering van FOX Voetbal heeft maandagavond 56 duizend kijkers getrokken. Het programma op de nieuwe zender FOX stond recht tegenover Voetbal International van RTL 7. Op dat programma stemden 835 duizend mensen af.

In FOX Voetbal blikken Toine van Peperstraten en Jan van Halst onder meer terug op de in het weekeinde gespeelde wedstrijden in de Nederlandse competitie. Voetbal International moet het voortaan doen zonder beelden uit de Eredivisie, omdat die rechten nu in handen zijn van FOX.

De zender ging maandagavond de lucht in. De best bekeken uitzending van de avond was een aflevering van de serie Walking Dead met 76 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Maandagavond ging ook de nieuwe BNN-quiz No Brainer van start. De eerste aflevering trok 228 duizend mensen naar Nederland 3. Het achtuurjournaal wist maandag de meeste kijkers te boeien. De uitzending op Nederland 1 trok ruim 2,2 miljoen kijkers.

[NOVUM]