Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kelly Rowland voorlopig niet meer op een boot

Kelly Rowland is voorlopig niet meer van plan aan boord van een boot te stappen. De 32-jarige zangeres raakte vorige maand verdwaald op zee.

Kelly Rowland is voorlopig niet meer van plan aan boord van een boot te stappen. De 32-jarige zangeres raakte vorige maand verdwaald op zee toen ze met vrienden naar walvissen wilde kijken. “Ik ga niet meer snel op een boot. Maar ik heb wel walvissen gezien en ze waren prachtig”, vertelt Rowland aan het Amerikaanse blad People.

Rowland stond doodsangsten uit toen ze op 22 juli voor de kust van Massachusetts verdwaalde. “Ik weet nog dat ik dacht: god, alsjeblieft, laat deze boot niet kapseizen. Laat ons alsjeblieft veilig weer aan land belanden. Ik wil morgen graag nog meemaken.”

De zangeres, die bekend werd als lid van Destiny’s Child, voer met vrienden achter een andere boot aan die op zoek ging naar walvissen. Op een gegeven moment raakten ze die boot kwijt. “Opeens was er geen kustlijn meer, geen land, we zien geen boeien meer en er kwamen geen andere boten meer langs. We waren in the middle of nowhere en beseften dat we verdwaald waren.”

Rowland en haar vrienden waren zo ver van de kust verwijderd dat ze geen bereik met hun mobiele telefoons hadden. “Ik smeekte: god, geef me alsjeblieft twee streepjes. En hij gaf me twee streepjes.” Rowland kon contact opnemen met vrienden op het vaste land, die de kustwacht inschakelden. Na ruim tien uur dobberen op zee kon de zangeres weer voet aan wal zetten.

[NOVUM]