Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Lindsay Lohan joeg Chaka Khan uit afkickkliniek’

Lindsay Lohan heeft Chaka Khan uit de afkickkliniek Cliffside in Malibu gejaagd. Lohan zou er met haar wangedrag voor hebben gezorgd dat de zangeres vertrok.

Lindsay Lohan heeft Chaka Khan uit de afkickkliniek Cliffside in Malibu gejaagd. Lohan zou er met haar wangedrag voor hebben gezorgd dat de 60-jarige zangeres, die kampt met een drugs- en alcoholverslaving, de kliniek een week eerder dan gepland heeft verlaten.

“Het ging goed met Chaka in Cliffside, maar Lindsay heeft haar zo ver gekregen dat ze getergd was en helemaal klaar met Lindsays shit”, vertelt een ingewijde, die ook in Cliffside verbleef, aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. “Lindsay deed stomme dingen om aandacht te krijgen.”

Chaka Khan zou de 27-jarige Lindsay, die sinds een week weer op vrije voeten is, erop hebben gewezen dat ze zich kinderachtig zou gedragen en volwassen moet worden. “Ze was zo klaar met Lindsay, ze zei tegen een aantal patiënten dat ze haar haatte.”

Uiteindelijk was Khan zo klaar met de actrice dat ze eerder dan de bedoeling was vertrok. “Een jongen kwam haar halen, die al eerder uit de kliniek was vertrokken om Lindsays gedrag, om Chaka te helpen met haar bagage.”

[NOVUM]