Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snooki, JWoww hinderen wederopbouw New Jersey niet

De rechter verbiedt opnamen van de serie van Snooki en JWoww niet. Inwoners van Berkeley Township beweerden dat het de wederopbouw van de stad zou hinderen.

De rechter steekt geen stokje voor de opnamen van de realityserie van Snooki en JWoww. Inwoners van Berkeley Township in New Jersey probeerden de productie te verbieden omdat het de wederopbouw van hun stad zou hinderen. De tropische superstorm Sandy richtte er vorig jaar enorme schade aan.

Een rechterlijk bevel tegen het productiehuis achter de serie is maandag van tafel geveegd, schrijft de Amerikaanse krant Asbury Park Press. Ron Gasiorowski, de advocaat van een van de inwoners, legt zich echter niet neer bij het besluit.

De opnamen zijn volgens Gasiorowski in strijd met de Berkeley Townships-wet, die voorschrijft dat commerciële ondernemingen in een woonomgeving verboden zijn. Hij hoopt dat de productie op basis daarvan alsnog wordt verboden.

De realityserie Snooki & JWoww wordt uitgezonden door MTV. De show is een afgeleide van Jersey Shore, over een stel losbandige jongeren, onder wie Snooki en JWoww.

[NOVUM]