Zoek
Sluit dit zoekvak.

Soulja Boy door het stof na wangedrag in vliegtuig

Soulja Boy heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in een vliegtuig. De rapper werd vrijdag uit het toestel gezet omdat hij weigerde te gaan zitten.

Soulja Boy heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag in een vliegtuig. De rapper werd vrijdag uit het toestel gezet omdat hij weigerde te gaan zitten voor het opstijgen. “Ik heb spijt van het ongemak dat ik de passagiers en crew heb bezorgd”, liet Soulja Boy weten aan entertainmentwebsite TMZ.

DeAndre Cortez Way, beter bekend als Soulja Boy, reageerde niet op de oproep van het vliegtuigpersoneel om te gaan zitten in verband met het opstijgen. De 23-jarige rapper zou vervolgens toegesproken zijn door een stewardess, hoewel hij dat ontkent. Toen Soulja Boy ook daarna niet ging zitten, plukte de politie hem uit het toestel. “Ik had een slechte nacht”, legt de rapper zijn obstinate gedrag uit.

Soulja Boy is niet onomstreden in zijn thuisland, de Verenigde Staten. Zo mag zijn muziek vanwege seksuele en gewelddadige teksten op een groot aantal scholen niet worden gedraaid. Ook kreeg hij het aan de stok met collega-rappers als Ice-T en Bow Wow. De 23-jarige rapper is bekend van nummers als Crank That en Kiss Me Thru the Phone.

[NOVUM]