Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Voice trapt af met 2,3 miljoen kijkers

De vierde reeks van The Voice of Holland is vrijdagavond van start gegaan met 2,3 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De vierde reeks van The Voice of Holland is vrijdagavond van start gegaan met 2,3 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De seizoenspremière van de vorige reeks deed het met 2,7 miljoen kijkers een stuk beter.

De allereerste aflevering van de talentenjacht op RTL 4 trok in 2010 1,7 miljoen toeschouwers, terwijl de eerste aflevering van het tweede seizoen goed was voor 3,3 miljoen kijkers.

De talkshow RTL Late Night, die werd uitgezonden na The Voice of Holland, profiteerde van het miljoenenpubliek dat de talentenjacht trok. De show van Humberto Tan noteerde 1,1 miljoen kijkers en passeerde daarmee voor het eerst het miljoen.

De finale van De Slimste Mens trok slechts tienduizend kijkers minder dan RTL Late Night. Cabaretier Pieter Derks ging in het spelprogramma op Nederland 2 met de titel aan de haal.

In de top drie volgen het achtuurjournaal en het Half Acht Nieuws op The Voice of Holland met respectievelijk 1,9 en 1,4 miljoen kijkers.

[NOVUM]