Search
Close this search box.

Paris Hilton weer gekoppeld aan cocaïne

Na Nick Carter beweert nu ook Melissa Joan Hart dat Hilton niet vies is van cocaïne. De actrice schrijft in haar boek dat Hilton haar de drug aanbood

Na Backstreet Boy Nick Carter beweert nu ook Melissa Joan Hart dat Hilton niet vies is van cocaïne. De actrice schrijft in haar boek, Melissa Explains it All, dat de hotelerfgename haar de harddrug aanbood op een feestje.

“Ik ging met de verkeerde mensen om”, citeren diverse Amerikaanse media uit Harts boek dat eind oktober verschijnt. De 37-jarige Melissa, vooral bekend als Sabrina, the Teenage Witch, experimenteerde in het verleden veelvuldig met drugs. “Ik heb wiet, xtc, paddenstoelen en mescaline gebruikt.” Tijdens een feestje bood Hilton haar cocaïne aan, maar dit sloeg de actrice af.

Ook Nick Carter schreef in zijn autobiografie over de slechte invloed van Hilton. “Ze was de slechtste persoon ter wereld om een relatie mee te beginnen”, schreef Carter in Facing the Music and Living to Talk about It. De boybandzanger, die in het verleden kampte met een drugs- en alcoholverslaving, had tussen 2003 en 2004 een relatie met het rijkeluiskindje.

Hilton weerspreekt Carters verhaal. “We hadden tien jaar geleden kort verkering en toen was hij al een succesvolle popster”, stelt Paris in een verklaring aan de Amerikaanse pers. “Ik weet zeker dat hij alleen daardoor werd beïnvloed.” Hilton is blij dat het nu goed gaat met Carter en dat hij is afgekickt. “Ik wens hem het beste.”

[NOVUM]