Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Game gaat nog meer begrafenissen betalen

The Game blijft geld uitgeven aan begrafenissen. De rapper is met collega Drake van plan de begrafeniskosten van een gezin voor zijn rekening te nemen.

The Game blijft geld uitgeven aan begrafenissen. De rapper maakte vorige week tienduizend dollar over aan de nabestaanden van een 6-jarig doodgeschoten meisje. Nu is hij met collega Drake van plan de begrafeniskosten van een gezin voor zijn rekening te nemen, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

The Game werd via social media op de hoogte gebracht van een familietragedie in de Amerikaanse staat Ohio. Bij een brand kwamen zondag vijf jonge kinderen van een vrouw om, terwijl zij bij Burger King hamburgers stond te bakken. Ook de vriend van de vrouw kwam om bij de brand.

“Ik kan veel hebben, maar mensen die hun kinderen verliezen vind ik verschrikkelijk”, schreef The Game bij een foto van het gezin. Later sloot Drake aan. “Wat The Game doet wordt nooit vergeten. Ik voel me vereerd dat ik mensen kan helpen.”

Drake en The Game hebben beloofd ieder tienduizend dollar over te maken aan de vrouw die haar gezin kwijt is. Ook de producenten van de Amerikaanse tv-show Marrying the Game dragen een steentje bij, zij doneren 2500 dollar.

The Game kondigde begin deze maand aan een nieuwe missie te hebben. De rapper wil een miljoen dollar ophalen voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. The Game noemt zijn inzamelingsactie The Robin Hood Project.

[NOVUM]