Zoek
Sluit dit zoekvak.

Caro Emerald vond Europese toer zwaar

Caro Emerald vond het vanwege haar zwangerschap erg zwaar om door Europa te toeren. “Ik had me niet gerealiseerd hoe zwaar dat zou zijn”, vertelt ze.

Caro Emerald vond het vanwege haar zwangerschap erg zwaar om door Europa te toeren. “Ik had me niet gerealiseerd hoe zwaar dat zou zijn”, vertelt de zangeres aan Novum Nieuws. “Maar ik heb het heel rustig aan gedaan.”

De 32-jarige Emerald had net als veel zwangere vrouwen last van kortademigheid. “Ik maakte bijvoorbeeld mijn intro’s wat langer, zodat ik beter op adem kon komen.” De zangeres genoot wel erg van de tournee. “Het voelde voor mij als een soort schoolreisje.”

Caro vond het leuk om te merken dat elk land een ander soort publiek heeft. “Zo heb je in Italië een wat jonger publiek dan bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk.” Ook lette ze tijdens de tournee erg op haar gezondheid. “Ik ben een health freak, zeker op toer probeer ik altijd gezond te eten.”

De zangeres is van plan om ergens in januari met zwangerschapsverlof te gaan. Dat is volgens Caro afhankelijk van hoe het met haar gaat. “Ik mag op een gegeven moment niet meer vliegen en ik heb veel optredens in het buitenland.” Eerder zei Emerald al dat ze van plan is om in de zomer weer op te gaan treden.

[NOVUM]