Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gloria Estefan zoekt onbekend talent voor musical

Gloria Estefan is op zoek naar relatief onbekend talent voor de Broadwaymusical over haar leven. Samen met haar echtgenoot Emilio werkt ze aan het stuk.

Gloria Estefan is op zoek naar acteurs voor de Broadwaymusical over haar leven. Samen met haar echtgenoot Emilio werkt ze aan het stuk. “We willen een jonge Gloria en Emilio”, zegt de zangeres voor de camera van Novum Nieuws. “Waarschijnlijk worden het mensen die niet zo bekend zijn.”

De 56-jarige Estefan heeft wel een aantal eisen waaraan ‘Gloria en Emilio’ moeten voldoen. “Ze moeten tweetalig zijn. Verder moet zij mijn stem aankunnen, aangezien ik een alt ben. We kijken wereldwijd, want overal loopt talent rond”, denkt de zangeres.

In de media wordt Jennifer Lopez onder anderen genoemd als mogelijke vertolker van Estefan. “Ik denk niet dat Jennifer zin heeft in acht shows per week op Broadway”, stelt Estefan. “Dat aanbod heb ik ook vaak gekregen en het is heel zwaar. We gaan echt op zoek naar onbekend talent.”

Het script voor het stuk moet in januari klaar zijn. Estefan en haar man zijn momenteel in gesprek met verschillende regisseurs. “Het is heel spannend. We zijn er al een jaar mee bezig. Of eigenlijk al veel langer omdat we al een hele tijd nadenken over welk verhaal we precies gaan vertellen, want je kunt niet je hele leven in het stuk stoppen. Het is een uitdaging, maar daar hou ik van.”

[NOVUM]