Search
Close this search box.

Kim en Kanye willen weer verhuizen

Kim Kardashian en Kanye West zijn alweer op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. De realityster en de rapper kochten in januari een huis in Los Angeles.

Kim Kardashian en Kanye West zijn alweer op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. De realityster en de rapper kochten in januari een huis in een wijk in Los Angeles dat nog niet af is en zouden nu al op zoek zijn naar iets anders. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De 33-jarige Kardashian en de 36-jarige West, die in juni ouders werden van dochter North, willen een plek die meer afgelegen ligt zodat ze minder last hebben van de paparazzi. Het koppel bekeek afgelopen weekeinde een enorm stuk grond dat voor tien miljoen dollar te koop staat. De twee, die zich vorige maand verloofden, kochten hun huidige woning voor elf miljoen dollar.

Het koppel heeft sinds de geboorte van North erg veel behoefte aan privacy. Zo willen Kim en Kanye niet dat ze wordt gefilmd voor Kims realiyserie Keeping Up with the Kardashians en maakten ze maar een paar foto’s van het meisje openbaar. Kim plaatste dinsdag een nieuwe foto van haar dochter op Instagram.

[NOVUM]