Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kings of Leon doet alles voor een MTV EMA

De bandleden van Kings of Leon willen heel ver gaan om een MTV EMA in de wacht te slepen. De Amerikaanse rockband maakt kans op de prijs voor Best Rock.

De bandleden van Kings of Leon willen heel ver gaan om een MTV EMA in de wacht te slepen. De Amerikaanse rockband is zondag in de Amsterdamse Ziggo Dome en maakt kans op de prijs voor Best Rock.

“We doen alles voor een award!”, zeiden de bandleden zondag op de rode loper tegen MTV. Kings of Leon verzorgt tijdens het evenement ook een optreden.

Ron Burgundy, een typetje van acteur Will Ferrell, verscheen ook voor aanvang van de show op de rode loper. Hij liet weten dol te zijn op Amsterdam. “Ik heb al ’s ochtends vroeg naakt door de grachten gezwommen”, beweerde Burgundi. “En ik heb veel tijd doorgebracht met Afrojack.”

Iggy Azalea is niet van plan om een voorbeeld te nemen aan Miley Cyrus en te gaan twerken. “Dat schip laat ik aan me voorbij gaan”, zei het Australische model, dat tijdens het muzikale festijn een artiest aankondigt. “Ik spring wel op de volgende boot.” Azalea was onder de indruk van de fans die naar de Ziggo Dome waren gekomen. “Ze zijn de luidruchtigste fans die ik ooit heb gehoord!”

[NOVUM]