Redfoo spuugt spacecake uit

Redfoo geniet met volle teugen van Amsterdam, maar niet alle geneugten van de stad kunnen de rapper bekoren. Zo spuugde Redfoo zijn hap spacecake uit.

Redfoo geniet met volle teugen van Amsterdam, maar niet alle geneugten van de stad kunnen de rapper bekoren. Zo spuugde Redfoo, die in de hoofdstad is voor de MTV EMA, zijn hap spacecake uit. “Ik eet geen tarwe en gluten”, verklaarde de presentator van de EMA zaterdag tijdens een persconferentie.

“Toen ik een spacecake kreeg, kon ik die dus niet eten. Maar ik heb toch geproefd, een hap genomen en die weer uitgespogen”, vertelde Redfoo. De rapper vond de cake met wiet lekker. “Maar ik geloof niet dat ik iets heb gevoeld.”

Redfoo ging naar eigen zeggen ‘koffie drinken’ met Afrojack. “De sterren hebben mij min of meer de coffeeshops laten zien”, antwoordde de Nederlandse dj op de vraag of hij de internationale artiesten die in Amsterdam zijn voor de EMA meenam naar een shop.

Afrojack werd donderdag met Miley Cyrus gespot in een coffeeshop. “Iemand heeft me inderdaad meegenomen voor ‘een kopje koffie'”, vertelde Afrojack zaterdag tijdens de persconferentie. “Dat was heel interessant.” De dj zei eerder al tegen Novum Nieuws dat hij deze dagen als soort tourguide van de sterren fungeert.

Niet alleen de wiet heeft indruk gemaakt op Redfoo. Ook de vele fietsers, en in het bijzonder de vrouwelijke fietsers, in Amsterdam blijven de rapper bij. “De vrouwen hier zijn onvoorstelbaar. Ze zitten allemaal op de fiets en zien er goed uit. Soms zie je een fiets met drie kinderzitjes erop. Ze nemen fietsen hier heel serieus.”

[NOVUM]