‘SBS maakt gokkanaal van vrouwenzender’

SBS gaat de vrouwenzender in 2015 ombouwen tot gokkanaal. Het vierde tv-kanaal start volgend jaar als een zender die zich vooral richt op vrouwen.

SBS gaat de donderdag aangekondigde vrouwenzender in 2015 ombouwen tot gokkanaal. Het vierde tv-kanaal start volgend jaar als een zender die zich vooral richt op vrouwen en wordt in 2015 omgebouwd. Dat meldt het AD zaterdag, die de hand wist te leggen op het Strategisch Plan 2014-2016 van SBS.

De strategie is om volgend jaar eerst herhalingen van programma’s en series uit te zenden. “Zodra legalisering is doorgevoerd, wordt de zender omgebouwd tot een kanaal voor gokdoeleinden”, is te lezen in het plan. De huidige regering wil gokken met ingang van 2015 weer toestaan.

De nog naamloze zender zit in alle basis zenderpakketten. Het is de vierde zender voor het netwerk. Het bedrijf heeft met NET5 overigens al een zender die zich richt op vrouwen.

[NOVUM]