Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scheiding Ruud Gullit en Estelle Cruijff rond

De scheiding tussen Ruud Gullit en Estelle Cruijff lijkt afgerond. “Het is nooit leuk, omdat er over je geoordeeld wordt”, reageerde Gullit tegenover Shownieuws

De scheiding tussen Ruud Gullit en Estelle Cruijff lijkt afgerond. “Het is nooit leuk, omdat er over je geoordeeld wordt”, reageerde Gullit tegenover Shownieuws op zijn bezoek aan de rechtbank. Hij wilde niets kwijt over wat er precies is afgesproken. “Ik ga er niet inhoudelijk op in.”

Vorig jaar zomer werd bekend dat Gullit en Cruijff, die samen twee kinderen hebben, na een huwelijk van twaalf jaar uit elkaar gingen. Gullit heeft sinds eind vorig jaar een relatie met de Mexicaanse Margaritha Jimenez en Cruijff vormde tot voor kort een stel met kickbokser Badr Hari.

Estelles vader Henny, met wie zij al jaren gebrouilleerd is, zei te hopen dat alles in goede banen verloopt. “Ik zou het gênant vinden als Ruud mijn dochter en haar kinderen het huis uit zou lozen. Tot op heden heb ik nooit problemen met Ruud gehad en ik wil me ook niet met de scheiding bemoeien.”

[NOVUM]