Search
Close this search box.

Sylvie Meis geeft affaire met piloot toe

Sylvie Meis heeft Rafael van der Vaart tijdens hun huwelijk inderdaad bedrogen met een piloot. Na geruchten over de affaire geeft de presentatrice dat nu toe.

Sylvie Meis heeft Rafael van der Vaart tijdens hun huwelijk inderdaad bedrogen met een piloot. Na geruchten over de affaire geeft de presentatrice dat nu toe in het Duitse blad Closer en weekblad Privé.

“Ik had kanker en mijn lichaam was veranderd door de operatie”, zegt Sylvie volgens boulevardkrant Bild in Closer. Naar eigen zeggen voelde ze zich eenzaam en onaantrekkelijk, waardoor ze zich afsloot voor de buitenwereld. Ze leerde in die periode KLM-piloot Balasz kennen, die een luisterend oor bood. “Onze gesprekken werden steeds intiemer. Op een gegeven moment gingen we samen eten en voor ik het wist, belandden we in een hotel en gebeurde het.”

Meis, die in 2009 met borstkanker kampte, had na haar operatie naar eigen zeggen een minderwaardigheidscomplex. “Ik had mezelf wijsgemaakt dat ik verminkt was. Ik dacht dat ik er alleen door seks te hebben met een andere man achter kon komen of ik werkelijk zo lelijk was als ik dacht.”

De affaire duurde drie maanden en eind 2010 kwam Van der Vaart er achter. “We hebben uren gepraat en gehuild.” De twee besloten hun huwelijk nog een kans te geven, maar begin dit jaar liep het huwelijk definitief op de klippen. Eerder zei Sabia Engizek, Sylvie’s voormalige beste vriendin en Van der Vaarts huidige liefje, dat Sylvie haar man tijdens hun huwelijk niet trouw is geweest.

Ook in weekblad Privé doet Meis haar verhaal. “Sylvie noemde dit het interview dat ze dacht dat ze nooit zou geven”, zei Evert Santegoeds in SBS-programma Show Laat. Volgens Santegoeds doet Meis haar verhaal omdat de piloot de details van hun affaire heeft verkocht aan een Duits blad. “Ze vertelt over hoe het begon, waarom ze gevoelig was voor de avances van de piloot, hoe Rafael het ontdekte en hoe het huwelijk deze affaire overleefde. De piloot is van een vriend in een stalker veranderd en nu zelfs in een afperser.”

[NOVUM]