Search
Close this search box.

Bieber inderdaad onder invloed bij racepartij

Justin Bieber had inderdaad geblowd en medicijnen geslikt toen hij vorige week in de boeien werd geslagen. Toxicologisch onderzoek heeft dat nu bevestigd.

Justin Bieber had geblowd en medicijnen geslikt toen hij vorige week in de boeien werd geslagen. In de berichten rond zijn arrestatie vorige week donderdag bij een illegale straatrace werd daar al over gesproken, maar toxicologisch onderzoek heeft dat nu bevestigd, schrijft de Amerikaanse entertaimentwebsite TMZ.

Uit urineonderzoek blijkt dat de 19-jarige zanger op het moment van zijn arrestatie THC en alprazolam in zijn lichaam had. THC is de werkzame stof in cannabis, terwijl alprazolam wordt voorgeschreven bij paniek- en angststoornissen. De zanger zou tegen de politie hebben gezegd dat hij het geneesmiddel van zijn moeder had gekregen en de hele dag joints had gerookt in de studio.

Bieber werd aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn gedrag leverde een petitie tegen hem op. De handtekeningenactie om de Candese zanger uit de Verenigde Staten te laten zetten heeft meer dan honderdduizend handtekeningen opgeleverd. Met het bereiken van dat aantal moet de Amerikaanse overheid zich buigen over zijn verblijfsvergunning.

[NOVUM]