Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max George noemt breuk The Wanted geen verrassing

Het moet voor velen geen verrassing zijn dat boyband The Wanted stopt. “Er waren het afgelopen jaar veel spanningen binnen de groep”, vertelt Max George.

Het moet voor velen geen verrassing zijn dat boyband The Wanted er de brui aan geeft. Dat vertelt bandlid Max George volgens Britse media in een interview met boulevardkrant The Sun. “Er waren het afgelopen jaar veel spanningen binnen de groep.”

“Onze privélevens dreven ons uit elkaar”, legt George uit. “We waren ooit zo hecht, maar het begon steeds minder als The Wanted te voelen.” De boyband, bekend van hits als Glad You Came en Walks Like Rihanna, kondigde woensdag aan een pauze in te lassen. Ondanks dat de heren het tegendeel beweerden in een verklaring, begint het er steeds meer op te lijken dat The Wanted definitief stopt.

“Ik moet mijn leven kunnen leven”, vertelt George aan The Sun. Hij en Nathan Sykes willen ruimte voor andere projecten en gaven daarom aan te willen stoppen met The Wanted. Ook de andere leden van de Brits-Ierse boyband hebben al toekomstplannen. “Siva heeft een enorm modellencontract in de wacht gesleept. Tom gaat aan de slag als dj en er zijn gesprekken met Jay over een radio- en televisiecarrière”, vertelt Max, die zelf naar Los Angeles wil verhuizen om aan een acteercarrière te werken.

Voor het zo ver is, verzorgt The Wanted nog een concertreeks. De mannen trekken tot begin mei rond met hun Word Of Mouth Tour. The Wanted zou volgende maand in Amsterdam optreden, maar dat concert werd wegens ‘onvoorziene problemen met het toerschema’ afgelast.

[NOVUM]