Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nicholas Hoult trots op vriendin Jennifer Lawrence

Nicholas Hoult is blij met het succes van zijn vriendin Jennifer Lawrence. “Ze verdient het volledig. Het is heel leuk om te zien”, zegt de acteur.

(Novum/AP) – Nicholas Hoult is blij met het succes van zijn vriendin Jennifer Lawrence. “Ze verdient het volledig. Het is heel leuk om te zien”, zegt de acteur, die bekend is van films als Warm Bodies en About a Boy. De twee hadden van 2011 tot vorig jaar januari een relatie. In juli kwam het koppel weer bij elkaar.

De 23-jarige Lawrence, die onder meer te zien was in The Hunger Games-films, won vorig weekeinde een Golden Globe voor haar rol in American Hustle. Ook maakt ze voor dezelfde rol kans op een Oscar. De 24-jarige Hoult vindt het daarom fijn om door Lawrence geholpen te worden met rollen.

De actrice hielp de acteur met het lezen van het script voor de film Equals. “We vonden het script allebei geweldig”, zegt Hoult. “Het is episch en volgt verschillende relaties.” Het is nog niet bekend wanneer de film, waar ook Kristen Stewart in te zien is, uitkomt.

[NOVUM]