Search
Close this search box.

Eerste versie Harry Potter-spinoff klaar

De eerste versie van een scenario voor de Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them is af. Dat zei schrijfster J.K. Rowling.

De eerste versie van een scenario voor de Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them is af. Dat zei schrijfster J.K. Rowling in een interview met Emma Watson, de actrice die in de Potter-films de rol van tovenaarsleerling Hermione vertolkte. Dat schrijft de BBC.

“Ik wilde de filmmakers eerst alleen een korte synopsis geven, maar toen ging ik, heel dom, bedenken hoe alles er uit zou kunnen zien”, vertelde Rowling. “Ik had in nog geen twaalf dagen een eerste versie van het script af.”

Fantastic Beasts and Where to Find Them speelt zich af in de wereld van Harry Potter, zij het zo’n zeventig jaar voordat de Potter en zijn klasgenootjes geboren zijn. De titel is gebaseerd op het gelijknamige handboek dat alle tovenaarsleerlingen, onder wie ook Harry Potter, gebruiken om magische wezens te leren herkennen.

Producent Warner Bros heeft laten weten deze film te willen gebruiken als springplank naar meer films gebaseerd op de wereld van Harry Potter. Details worden echter niet bekend gemaakt. Het is niet duidelijk wanneer Fantastic Beasts and Where to Find Them in de bioscoop moet verschijnen.

[NOVUM]