Search
Close this search box.

Jennifer Lawrence mag Oscar uitreiken

Jennifer Lawrence is dit jaar een van de sterren die een Oscar mag uitreiken. De actrice is ook genomineerd, in de categorie beste vrouwelijke bijrol.

Jennifer Lawrence is dit jaar een van de sterren die een Oscar mag uitreiken. Dat heeft de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie achter de filmprijs, vrijdag bekendgemaakt.

De Oscars worden op 2 maart uitgereikt in Los Angeles. Lawrence mag die avond mogelijk ook een Oscar in ontvangst nemen. De Hunger Games-actrice is namelijk genomineerd in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in American Hustle.

Lawrence won vorig jaar de Oscar in de categorie beste vrouwelijke hoofdrol voor haar rol in Silver Linings Playbook. Toen ging het in ontvangst nemen van de Oscar niet helemaal vlekkeloos. De actrice struikelde bij het betreden van het podium.

[NOVUM]