Search
Close this search box.

Kim Kötter trots op provinciegenoten om medailles

Kim Kötter is zo trots als een pauw op de broers Michel en Ronald Mulder en Jan Smeekens. “In Overijssel weten ze ook van schaatsen”, twittert Kötter.

Kim Kötter is zo trots als een pauw op haar provinciegenoten Michel en Ronald Mulder en Jan Smeekens, die maandag goud, zilver en brons behaalden op de Olympische Spelen. “In Overijssel weten ze ook van schaatsen.”

“Een, twee en drie uit Overijssel. Gaaf! Gefeliciteerd mannen!”, twittert de presentatrice en voormalige Miss Universe Nederland, die zelf uit het Overijsselse Losser komt.

Ook andere BN’ers uiten hun vreugde over de medailles. “Wat een waanzinnige spanning”, schrijft Bas Muijs. “Wéér een, twee en drie. Hark maar binnen, die medailles.” Marco Borsato is eveneens uitzinnig van vreugde. “Oranje boven en hoe!”, twittert hij. “Oh mijn god wat is dit mooi, wat is dit mooi!”

Marc van der Linden schrijft over de emoties die loskomen na het winnen van de medailles. “Iedereen met natte ogen. En drie keer goud in drie dagen. Niet te geloven.”

[NOVUM]