Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mel Gibson hoeft ex niet meer te betalen

Mel Gibson hoeft geen geld meer af te staan aan zijn ex Oksana Grigorieva. De pianiste is publiekelijk uit de school geklapt over de acteur.

Mel Gibson hoeft geen geld meer af te staan aan zijn ex Oksana Grigorieva. De Russische pianiste is publiekelijk uit de school geklapt over de Amerikaanse acteur. Dat is in strijd met de regeling die de twee in 2011 troffen nadat hun relatie op de klippen was gelopen. Gibson zou zijn ex over vijf jaar in totaal 750 duizend dollar betalen, maar dan moest ze haar mond over hem houden.

Afgelopen oktober ging Grigorieva echter in de fout. In een interview met radio-dj Howard Stern zei ze onder meer dat de roerige relatie met Gibson een ‘pijnlijke en duistere’ ervaring was. Daarop besloot een rechter dat de resterende termijnen van de 750 duizend dollar niet hoeven te worden betaald. Daarmee loopt Grigorieva 375 dollar duizend mis, weet entertainmentsite TMZ. Ze heeft inmiddels faillissement aangevraagd.

Gibson werd in het voorjaar van 2009 voor het eerst gespot met de Russin. Na ruim een jaar, waarin ze een dochter kregen, de relatie weer voorbij. Een jaar lang moddergooien volgde. Gibson zou Grigorieva hebben mishandeld, zij zou hebben geprobeerd de acteur af te persen.

[NOVUM]