Search
Close this search box.

Nieuw album Lil Wayne verschijnt in mei

Het nieuwe album van Lil Wayne ligt op 5 mei in de winkels. Dat maakten de 31-jarige rapper en Drake vrijdag bekend tijdens een concert van Drake.

Het nieuwe album van Lil Wayne ligt op 5 mei in de winkels. Dat maakten de 31-jarige rapper en Drake vrijdag bekend tijdens een concert van Drake, blijkt uit opgedoken video’s.

Tha Carter V leek eerder te komen. Een topman van Lil Wayne’s platenlabel Young Money zei donderdag in een interview dat het album ‘zeer binnenkort’ zou verschijnen. Een releasedatum zou Lil Wayne, bekend van nummers als Lollipop en Mirror, niet bekend willen maken omdat hij ‘mensen wil verrassen’.

Tha Carter V is de langverwachte opvolger van Tha Carter IV, dat in augustus 2011 verscheen. De plaat is waarschijnlijk het laatste album van Lil Wayne, de rapper kondigde in 2012 aan op zijn 35e met pensioen te gaan. Hoewel Lil Wayne heeft aangekondigd dat Tha Carter V zijn laatste plaat is, werkt hij nog aan andere projecten.

[NOVUM]