Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rombley onder druk om af te vallen na bevalling

Edsilia Rombley voelde na haar bevalling druk om snel weer op haar oude gewicht te komen. “Ik voel ‘m nog steeds, bij mij gaat het alleen niet zo snel.”

Edsilia Rombley voelde na haar bevalling druk om snel weer op haar oude gewicht te komen. “Ik voel ‘m nog steeds, bij mij gaat het alleen niet zo snel”, zegt de 36-jarige zangeres, die in september van haar tweede kind beviel, voor de camera van Novum Nieuws.

“Ik mag blij zijn dat het me is gelukt, een kind krijgen”, gaat Rombley verder. “Het is niet iets dat iedereen kan of wat bij iedereen lukt.” De zangeres moet naar eigen zeggen hard werken om haar oude figuur terug te krijgen. “Ik moet accepteren dat mijn lijf mijn lijf is en ik moet er wel hard voor werken. Je hebt ook vrouwen die er niks voor hoeven te doen.”

Rombley, die twee dochters heeft met haar man Tjeerd Oosterhuis, vindt het hebben van kinderen steeds leuker naarmate ze ouder worden. “Ik merk wel hoe leuk het is als je beter kunt communiceren met je kind. Ik vind het zo leuk om te zien hoe mijn kind zich ontwikkelt en groeit en dingen opzuigt, da’s niet normaal. Dus ja, het is waar, het wordt alleen maar leuker.”

[NOVUM]