Zoek
Sluit dit zoekvak.

Saunders ontkent scheve schaats met Britt Dekker

Ben Saunders heeft niet met Britt Dekker gezoend toen hij nog een relatie had met Yvonne Coldeweijer. “Het is vervelend dat ik mij hiermee moet bezighouden.”

Ben Saunders heeft niet met Britt Dekker gezoend toen hij nog een relatie had met Yvonne Coldeweijer. Dat twitterde de zanger nadat Dekker had gezegd dat de twee speeksel uitwisselden toen Saunders nog bij Coldeweijer was.

“Het is heel, heel vervelend dat ik mij hiermee moet bezighouden”, aldus de 30-jarige Saunders, die zijn relatie met Coldeweijer in de zomer stuk zag lopen. “Mensen zouden eerst mij moeten bellen voor bevestiging voordat ze dit posten. En bedankt!”

De 21-jarige Dekker gaf woensdag op 3FM toe dat ze ‘een tijdje geleden’ met Saunders heeft gezoend. “Dat was tijdens de finale van Sterren Dansen op het IJs. Het was best wel schokkend, want het gebeurde gewoon.” Volgens de realityster hadden Saunders en Coldeweijer, die bekend werd als Telekids-gezicht Keet!, destijds nog een relatie. “Ja, maar het was eigenlijk niet de bedoeling om dit te vertellen.”

Dekker denkt niet dat zij de oorzaak is van de breuk tussen Saunders en Coldeweijer. “Ik was heus niet de enige denk ik. Dat denk ik echt niet. En Keet! is veel knapper dan ik.”

[NOVUM]