Zoek
Sluit dit zoekvak.

Seal ontkent hereniging met Heidi Klum

Seal ontkent dat hij en zijn ex-vrouw Heidi Klum weer bij elkaar zijn. “Van een hereniging tussen Seal en Heidi is geen sprake”, zegt zijn woordvoerder.

Seal ontkent dat hij en zijn ex-vrouw Heidi Klum weer bij elkaar zijn. “Van een hereniging tussen Seal en Heidi is geen sprake”, laat de woordvoerder van de zanger weten aan entertainmentzender E! Eerder deze week werd gefluisterd dat Klum, die haar relatie met bodyguard Martin Kristen onlangs heeft verbroken, en Seal weer samen zijn.

Volgens Seals woordvoerder richt het koppel, dat sinds begin 2012 in scheiding ligt, zich op de kinderen. “Hun kinderen zijn het belangrijkst en ze focussen zich op het co-ouderschap.” De 51-jarige zanger en het model hebben samen drie kinderen. Ook adopteerde Seal Klums dochter uit een eerdere relatie.

Het Duitse model en de Britse zanger trouwden in 2005. Klum kreeg kort na haar breuk met Seal een relatie met Martin Kristen, die werkte als haar bodyguard. Het 40-jarige model was eerder getrouwd met Ric Pipino.

[NOVUM]