Zoek
Sluit dit zoekvak.

Susan Sarandon wordt oma

Susan Sarandon verwacht haar eerste kleinkind. De dochter van de 67-jarige actrice, de eveneens acterende Eva Amurri, is in verwachting.

Susan Sarandon verwacht haar eerste kleinkind. De dochter van de 67-jarige actrice, de eveneens acterende Eva Amurri, is in verwachting. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

“Het krijgen van een gezin is altijd een prioriteit geweest voor ons beiden en we kunnen niet gelukkiger zijn”, laten Amurri en haar echtgenoot, oud-voetballer Kyle Martino, weten in een verklaring. Ze verwachten hun kindje aan het eind van de zomer.

De vader van Eva is de Italiaanse regisseur Franco Amurri. Hij en Sarandon hadden in de jaren tachtig een relatie. Daarna was ze lange tijd samen met Tim Robbins. De acteur en de actrice kregen tijdens hun relatie, die in 2009 eindigde, twee zoons.

[NOVUM]