Zoek
Sluit dit zoekvak.

Valentino door het stof om foto rouwende Amy Adams

Valentino zegt sorry tegen Amy Adams. Het modehuis verstuurde foto’s van haar met een Valentino-tas, gemaakt bij een dienst voor Philip Seymour Hoffman.

(Novum/AP) – Valentino heeft zijn excuses aangeboden aan Amy Adams. Het Italiaanse modehuis verstuurde vrijdag een persbericht ter promotie van een tas uit de collectie. Daarbij werden twee foto’s van de actrice met de tas toegevoegd. De kiekjes waren gemaakt toen ze een dag eerder een afscheidsdienst voor Philip Seymour Hoffman bijwoonde.

Valentino heeft ‘oprecht spijt’ van de actie, staat in een verklaring. “We waren ons er niet van bewust dat de foto’s waren genomen toen ze de herdenking van Philip Seymour Hoffman bijwoonde. Het was een onschuldige fout en bieden onze excuses aan aan mevrouw Adams, die niet op de hoogte en niet betrokken was bij onze pr-activiteiten.”

Adams en Hoffman waren samen te zien in de film The Master. De acteur werd een week geleden dood gevonden in zijn woning met een naald in zijn arm. Hij overleed naar verluidt aan een overdosis heroïne.

[NOVUM]