Backstreet Boys hebben zin in concert Ahoy

De Backstreet Boys vinden het erg leuk om maandagavond op te treden in de Rotterdamse Ahoy. “We denken dat dit een van de gekste shows wordt hier in Nederland.”

De Backstreet Boys vinden het erg leuk om maandagavond op te treden in de Rotterdamse Ahoy. “We denken dat dit een van de gekste shows wordt hier in Nederland”, zei zanger AJ McLean vooraf tegen Novum Nieuws. “Het wordt geweldig.”

De boyband, bekend van hits als I Want It That Way en As Long As You Love Me, beklimt het podium in het kader van de In a World Like This-tournee. “De toer gaat heel goed, we voelen ons allemaal eindelijk weer goed. Een aantal van ons is de afgelopen tijd ziek geweest”, legde McLean uit. “De toer is fantastisch.”

De mannen trapten de uitverkochte show maandagavond af met het nummer The Call. Het optreden in Ahoy is niet het enige concert in Nederland. De boyband komt op 30 maart naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Backstreet Boys waren de afgelopen tijd geregeld in Nederland te vinden. Zo gaven ze in november een optreden in de Qube in Amsterdam en gingen ze langs bij Goede Tijden, Slechte Tijden.

[NOVUM]