Dief gaat aan de haal met laptop Eric van Tijn

Eric van Tijn is donderdag bestolen. Tijdens de presentatie van zijn nieuwe meidengroep Girls on Top in studio Soundwise ging iemand aan de haal met zijn laptop

Eric van Tijn is donderdag bestolen. Tijdens de presentatie van zijn nieuwe meidengroep Girls on Top in de Amsterdamse studio Soundwise ging iemand aan de haal met zijn laptop. “Een of andere kansloze klootzak loopt tussen de filmcrews door Soundwise binnen en steelt mijn laptop! Onwaarschijnlijk brutaal!”, briest hij via Twitter.

“Die persoon is naar een kamer gelopen waar veel waardevolle spullen lagen, maar alleen mijn laptop is meegenomen”, licht Van Tijn toe tegenover De Telegraaf. Op de computer staat een groot aantal nieuwe producties waar hij aan werkt, maar bezorgd is hij niet. “Alles is heel goed beveiligd. Niemand kan daar zomaar bij.”

[NOVUM]