Gordon wil trouwen met vriend

Gordon wil in het huwelijksbootje stappen met zijn vriend. “Als Chiel me nu zou vragen, zou ik onmiddellijk ja zeggen. Daar heb ik geen enkele twijfel over.”

Gordon wil graag in het huwelijksbootje stappen met zijn vriend Chiel. “Als Chiel me nu zou vragen, zou ik onmiddellijk ja zeggen. Daar heb ik geen enkele twijfel over”, zegt de zanger in het AD. De twee zijn zes maanden samen.

De 45-jarige Gordon denkt dat Chiel de ware zou kunnen zijn. “Dat mag je best zeggen over iemand bij wie je je goed voelt. Stel dat hij het echt is”, zegt de zanger. “Stel dat hij het echt is. Dan heb ik misschien achteraf spijt dat ik dat niet over hem heb gezegd.”

Gordon zei eerder al dat hij niet te veel kwijt wilde over zijn relatie. “Als ik zeg dat hij de liefde van mijn leven is, valt heel Nederland weer over me heen met opmerkingen als ‘daar heb je Gordon weer’. Daar heb ik echt geen zin meer in”, legt de zanger uit. Volgens Gordon is de relatie ‘erg goed’. “We laten elkaar in onze waarde en zien wel hoe het verder loopt.”

[NOVUM]