Marly van der Velden is in verwachting

Marly van der Velden is zwanger van haar eerste kind. Dat heeft de actrice, bekend door haar rol van Nina in Goede Tijden, Slechte Tijden, vrijdag bekendgemaakt

Marly van der Velden is zwanger van haar eerste kind. Dat heeft de actrice, vooral bekend door haar rol van Nina in Goede Tijden, Slechte Tijden, vrijdag bekendgemaakt op Twitter. “We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen”, schreef ze bij een foto van haar zwangere buik.

De 26-jarige Van der Velden heeft sinds 2008 een relatie met Mike Meijer, opnameleider bij de RTL 4-soap. De actrice was vorig jaar nog in evakostuum te bewonderen in Playboy. Ferry Doedens, die in Goede Tijden, Slechte Tijden Marly’s broer speelt, feliciteert zijn soapzusje op Twitter. “Ja, ik ga oom worden.”

[NOVUM]