Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nick Cannon vindt blank-zijn maar moeilijk

‘Blank’ zijn valt Nick Cannon zwaar. “Ik ben doodmoe door al die voorrechten”, grapte de zanger. Maandag presenteerde hij zijn blanke alter ego Connor Smallnut.

Nick Cannon had niet verwacht dat het hem zo zwaar zou vallen ‘blank’ te zijn. “Verdomme, wat is het moeilijk om blank te zijn. Ik ben doodmoe door al die voorrechten”, grapte de zanger op Twitter. Maandag twitterde de zwarte zanger een foto waarop hij verkleed was als zijn blanke alter ego Connor Smallnut, om zijn nieuwe album White People Party Music te promoten.

“Het is officieel. Ik ben blank”, twitterde Cannon toen. Meteen daarna barstte een storm aan kritiek los, waarin Cannon voor racist werd uitgemaakt. “We moeten een protestmars organiseren om Nick Cannons nieuwe album te boycotten. Iemand moet Rush Limbaugh bellen”, twitterde een schuimbekkende criticaster, verwijzend naar de omstreden rechtse Amerikaanse radiopresentator.

Andere lezers vatten het beduidend minder zwaar op. “Heb je je schaamhaar ook gepermanent?”, vroeg een van hen. “Dat heb ik wel overwogen”, antwoordde Cannon, die sinds 2008 met de glamoureuze zangeres Mariah Carey getrouwd is. White People Party Music ligt vanaf 1 april in de winkel.

[NOVUM]