Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nielson ontkent te zijn ontsnapt aan burn-out

Nielson heeft vorig jaar helemaal niet tegen een burn-out aan gezeten. “Lekker overtrokken is dat”, zegt de zanger, bekend van de hit Beauty & de Brains.

Nielson heeft vorig jaar helemaal niet tegen een burn-out aan gezeten. De zanger, bekend van de hit Beauty & de Brains, was begin 2013 uit de running vanwege stemproblemen. Door een volgens de zanger ‘lekker overtrokken’ nieuwsbericht afgelopen zomer werd het verhaal dat die periode hem heeft gered van een burn-out de wereld in geholpen.

“Wat ik heb gezegd is dat die tijd achteraf heel goed is geweest”, zei de 24-jarige Nielson donderdag in Show Vandaag over zijn gesprek met De Telegraaf. “Ik was helemaal vergeten om te genieten, alles bewust mee te maken. Door die operatie word je heel even ‘op de bank neergezet’. Ik was gewoon moe en dat heb ik gezegd.”

De zanger werd bekend dankzij zijn deelname aan het tv-programma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Zijn debuutalbum Zo van Ah Yeah verscheen vorige week en zijn clubtoer begint binnenkort. “Dat is voor het eerst dat ik met een album op zak zo’n toer ga doen, dus dat is echt te gek.”

[NOVUM]